Wout Thomassen en Gerdien Mosterd lanceren Perfor Diamond Drills.
Wout Thomassen en Gerdien Mosterd lanceren Perfor Diamond Drills. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Nieuw bedrijf Barneveld zoekt operator

17 juni 2021 om 15:18 Economie

BARNEVELD In een nieuwe bedrijfsruimte naast het pand van Thomassen Boor- en Zaagbedrijf aan de Hanzeweg in Barneveld zijn voorbereidingen getroffen voor het installeren van een gloednieuwe machinelijn. Dit nieuwe bedrijf, Perfor Diamond Drills, brengt na de bouwvak een eigen assortiment diamantboren op de markt die seriematig voor groothandels worden geproduceerd.

Wout Thomassen is samen met zijn zus Gerdien Mosterd eigenaar van het nieuwe bedrijf. Wout: ,,Als betonboorders weten we uit de praktijk waar een goede boor aan moet voldoen. Met Perfor leveren we een hoogwaardig product. Doordat we in Barneveld produceren kunnen we naast die goede kwaliteit ook een snelle levering garanderen.” De boren van Perfor zijn geschikt voor het maken van sparingen in (gewapend) beton, steen en andere verhardingen en boren moeiteloos gaten in iedere soort verharding.

SPUITROBOT De installatie van de nieuwe machinelijn met laserlasmachine en volautomatische spuitrobot start binnenkort. Wout: ,,Na het invoeren van de materialen worden de boren, leverbaar in diameter 8 tot 300 mm, volledig automatisch in elkaar gelast. De spuitrobot voorziet alle boren daarna van een coating in kleur van de betreffende klant. Na een laserprint, met logo en specificaties, is de boor gereed voor gebruik.”

Een groot deel van de boren die Perfor produceert zijn standaardproducten. Daarnaast maakt Perfor het mogelijk om ook boren te leveren met alternatieve aansluitingen, combinaties en lengtes.

MACHINEOPERATOR GEZOCHT ,,Voor ons nieuwe bedrijf zoeken wij een zelfstandige operator die de hele machinelijn zelfstandig beheert. Dat begint bij het inplannen van de orders, het verzamelen van de materialen en het invoeren van de specificaties in de computer. Na productie wordt de boor gecontroleerd en ingehaakt voor de coating. Na het verwerken van de laserprint op het deksel van de boor wordt de order ingepakt en klaargemaakt voor verzending.”

SCHOON EN VEILIG Gerdien: ,,Het is een mooie functie voor iemand die graag zelfstandig werkt en ook nog eens heel precies is. Doordat de productie in afgesloten en luchtdichte cabines plaatsvindt, is het werk heel schoon en veilig.”

De productielocatie bevindt zich op de eerste verdieping van het nieuwe pand van Thomassen. Met veel daglicht is het een prettige en moderne werkruimte waar een strak georganiseerd werkproces kan worden ingericht. De productie start vanaf na de bouwvak.

Ben jij in staat om zelfstandig de productie te organiseren? Kun je snel schakelen en los je problemen het liefst zelf op? Is het werken met de computer voor jou geen probleem? Bel Wout (06 10 23 67 56) of mail info@perfor.nl om kennis te maken of direct te solliciteren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie