Thomassen Boor- en Zaagbedrijf in Barneveld gaat uitbreiden.
Thomassen Boor- en Zaagbedrijf in Barneveld gaat uitbreiden. Thomassen
Baan Dichtbij

Ben jij sterker dan beton?

10 juni 2021 om 20:40 Economie

BARNEVELD Boorbedrijf Thomassen is al meer dan 25 jaar ijzersterk in specialistische boor- en zaagwerkzaamheden. Vanwege de toenemende vraag is het familiebedrijf op zoek naar vakmannen. ‘Betonchirurgen’ die zelfstandig mooie opdrachten en projecten ter hand willen nemen. Ben jij sterker dan beton?

Wout Thomassen over zijn bedrijf: ,,Wij zijn een gespecialiseerd boor- en zaagbedrijf dat in de nieuw- en verbouw een veelgevraagd partner is. Zo verrichten wij boringen in bijvoorbeeld (gewapend) beton en vele andere harde materialen. Daarnaast zijn wij sterk in allerlei vormen van professioneel zaagwerk.” Hiervoor gebruikt het team uiteraard geavanceerde machines die tot veel in staat zijn.
Wout: ,,We komen op allerlei plekken, en het werk is altijd anders. Of het nu om een eenvoudige korte klus gaat of juist om een uitdagende en ingewikkelde opdracht, wij deinzen nergens voor terug en doen er alles aan om het werk waarvoor wij worden ingeschakeld tot een goed einde te brengen.” Goed gereedschap en materieel is daarbij erg belangrijk. Betonboorder Arie Koops: “Nieuwe dingen die ons werk beter en gemakkelijker kunnen maken worden meteen aangeschaft.”

VAKMANNEN Om aan de stijgende vraag te voldoen zoekt Thomassen een gedreven en enthousiaste vakman (ouder dan 18 jaar) die na een inwerkperiode zelfstandig als ‘betonchirurg’ opdrachten op locatie uitvoert in verschillende situaties. ,,Daarnaast zijn wij dringend op zoek naar een schoolverlater die het gaaf lijkt dit vak te willen leren en het boren en zagen onder de knie wil krijgen. Jij gaat samen met onze betonchirurgen op pad om de kneepjes van het vak te leren. Ons gezellige team ziet je graag komen.”

SAMEN STERKER Arie Koops werkt al bijna 9 jaar bij Thomassen: ,,Het leuke aan mijn werk is dat ik op veel verschillende plekken kom. Er is geen dag hetzelfde. Zelden sta ik meerdere dagen op dezelfde klus, vaak zie ik een aantal adressen per dag.” In het jonge team heerst een gezellige sfeer. ,,We starten iedere ochtend met een bakkie, en op vrijdagmiddag sluiten we de week goed af met eten en een biertje.” Dat een goede sfeer en betrokkenheid op elkaar belangrijk is benadrukt Wout: ,,Ik vind het belangrijk dat we alles met elkaar doen, om elkaar te versterken. Goed werkoverleg is belangrijk, en er is ruimte voor inbreng of nieuwe ideeën.”

Wil je ook betonchirurg worden? Of eerst eens een dag met de jongens op pad om mee te kijken? Neem dan contact op met Wout: 06-10236756 (bel of app). Meer weten? Neem een kijkje op www.sterkerdanbeton.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie