‘Nog veel mensen niet in beeld voor energietoeslag’

13 mei, 09:26 Duurzaamheid
Epa/dumitru Doru
Afbeelding

BARNEVELD De gemeente Barneveld heeft nog niet alle mensen in beeld die mogelijk in aanmerking komen voor de eenmalige energietoeslag van 800 euro. In potentie zouden er zo’n 1.700 Barneveldse huishoudens tot de doelgroep behoren, maar de gemeente heeft hen nog niet allemaal weten te bereiken. 

Vorige week meldde deze krant dat de gemeente 236 aanvragen had binnengekregen voor de toeslag, los van de 654 huishoudens die al bij de gemeente bekend waren. Naar aanleiding van de berichtgeving vroeg Lokaal Belang-raadslid Stefan Velt woensdag tijdens de raadscommissie Samenleving aan Van de Burgwal of de gemeente wel de gehele groep in beeld heeft, aangezien er vooraf was uitgegaan van een doelgroep die bijna twee keer zo groot is.

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.