Horeca Barneveld blij met corona-versoepelingen

26 jan, 14:08 Corona
Pauw Media
Kok Jean-Paul Wagemakers (rechts) en bedrijfsleider Niels Bouw van Alberto's zijn ze blij dat de deuren weer open mogen.
Kok Jean-Paul Wagemakers (rechts) en bedrijfsleider Niels Bouw van Alberto's zijn ze blij dat de deuren weer open mogen.

BARNEVELD Blijdschap en opluchting bij de horeca in Barneveld. Na anderhalve maand komt er een einde aan de harde corona-lockdown en kunnen ze weer doen waar ze goed in zijn: gasten ontvangen en hen een plezierige avond geven. Voor dorpshuizen bieden de versoepelingen echter geen soelaas.

Onder voorwaarden mogen de horeca-gelegenheden de deuren weer openen tot uiterlijk 22.00 uur, zo maakten premier Rutte en minister Kuipers dinsdagavond bekend. ,,Daar zijn we wel heel tevreden mee”, reageert Dorien Vos van Café Wessel. ,,Echt een dikke meevaller. Ik had er licht rekening mee gehouden dat we al om 20.00 uur moesten sluiten. Daar hadden we ook wel mee uit de voeten gekund, maar nu kunnen de mensen echt weer uit eten. We kijken er enorm n..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.