Afbeelding
Gemeente Barneveld

Vandaag eerste of tweede prik zonder afspraak in Voorthuizen

11 december 2021 om 09:12 Corona

VOORTHUIZEN Iedereen die zich vandaag in Voorthuizen zonder afspraak wil laten vaccineren tegen corona (eerste of tweede prik), kan daarvoor terecht in het oude dorpshuis ‘t Trefpunt. Dat melden GGD Gelderland-Midden en de gemeente Barneveld. De priklocatie aan de Roelenengweg is vandaag opengesteld van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers hoeven dus vooraf geen afspraak te maken, maar moeten wel een identiteitskaart en mondkapje meenemen. Wie een boosterprik wil, de derde vaccinatie, kan niet in ‘t Trefpunt terecht.

Prikken zonder afspraak gebeurt normaal gesproken niet op de priklocatie in ‘t Trefpunt, maar wordt vandaag bij uitzondering ingezet als alternatief voor de vaccinatiebus. Deze bus zou vandaag opgesteld worden aan de Van den Berglaan in Voorthuizen, maar is op het laatste moment geannuleerd. Waarom, wordt op dit moment niet gemeld. Normaal gesproken wordt de priklocatie in ‘t Trefpunt alleen gebruikt voor het zetten van ‘boosterprikken’ op uitnodiging en afspraak.

Prikken zonder afspraak kan de komende twee donderdagen nog bij de vaccinatiebus aan de Kapteijnstraat in Barneveld. In januari willen gemeente en GGD een nieuwe vaccinatielocatie in Barneveld openen, waar iedereen straks zonder afspraak zijn of haar eerste, tweede of derde vaccinatie tegen het coronavirus kan krijgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie