Vorige maand stond de vaccinatiebus op het Jan Seppenplein in Barneveld
Vorige maand stond de vaccinatiebus op het Jan Seppenplein in Barneveld Pauw Media

GGD-prikbus komt wekelijks naar Barneveld

9 september 2021 om 11:08 Corona

BARNEVELD De corona-vaccinatiebus van de GGD Gelderland-Midden komt wekelijks naar de gemeente Barneveld. Tot en met 14 oktober staat deze elke donderdag tussen 9.00 en 17.30 uur op het parkeerterrein aan de Kapteijnstraat . Vandaag (donderdag) is de bus hier al neergezet.

Barneveld heeft een relatief lage vaccinatiegraad en de GGD zou graag zien dat dit cijfer wordt opgekrikt. Een kleine maand geleden werd de vaste priklocatie van de GGD in de Midden Nederland Hallen in Barneveld gesloten. De dichtstbijzijnde vaste vaccinatielocatie is nu in Ede. Daarom zet de GGD de vaccinatiebus in op verschillende plekken in de regio. Zo kunnen inwoners toch direct dichtbij en gratis worden gevaccineerd.

Wie zich alsnog wil laten prikken tegen corona in de bus, hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Hij of zij moet wel een identiteitsbewijs meenemen. In de bus dient men een mondkapje te dragen. 

Welkom zijn mensen die nog geen vaccinatie hebben gehad of wie wel de eerste, maar niet de tweede heeft gekregen. Er kan worden gekozen uit het Janssen- of Pfizer-vaccin. In de bus is een arts aanwezig. Ook voor vragen over vaccineren tegen corona kan een ieder bij de bus terecht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie