Hop Metaalconservering groeit sterk en is op zoek naar nieuwe medewerkers.
Hop Metaalconservering groeit sterk en is op zoek naar nieuwe medewerkers. Pauw Media
Baandichtbij

Groei jij mee met Hop Metaalconservering?

6 april 2023 om 14:24 Baan Dichtbij

BARNEVELD Bij Hop Metaalconservering in Barneveld gaat er wekelijks zo’n 1200 tot 1400 ton staal doorheen. Het staal wordt in een bepaalde kleur gepoedercoat en/of verzinkt, waarna het naar metaalververwerkende bedrijven en staalbouwers gaat.  Met vijf eigen poedercoatlijnen in Barneveld en Veenendaal kan Hop Metaalconservering enorme oppervlakten bewerken. De grootste poedercoaterij van Nederland groeit sterk en is daarom op zoek naar nieuwe mensen!

In Barneveld komt er nog dit jaar een gloednieuwe productiehal waar gewerkt gaat worden met de nieuwste technieken en machines voor poedercoaten. Voor deze nieuwe lijn is Hop Metaalconservering op zoek naar een Teamleider Productie, die verantwoordelijk wordt voor het reilen en zeilen van het hele productieproces. Ook is er ruimte voor een medewerker Technische Dienst, een rol waarin je zorg draagt voor het onderhoud van het complete machinepark van Hop Metaalconservering. 

GEZELLIG TEAM Jan Hop, eigenaar: ,,Bij ons kom je te werken in een gezellig team waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ondanks dat ons bedrijf steeds groter wordt, blijven we wel laagdrempelig. We hebben  een ‘platte’ organisatiestructuur, wat betekent dat we weinig tussenliggende managementlagen hebben. Iedereen voelt zich hier vrij om mijn kantoor binnen te lopen. We begrijpen dat je – naast werknemer – ook gewoon een persoon bent met een privéleven. Daar hebben we altijd oog voor.”

MEERDERE VACATURES Hop Metaalconserving zoekt ook nog een Expeditiemedewerker die zich volledig gaat richten op de logistieke kant van het bedrijf. Je wordt o.a. verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een heftruck of zijlader. Het is geen probleem als je hier (nog) geen ervaring mee hebt, wij leren je dit graag. Ook Vrachtwagenchauffeurs zijn welkom. Hierbij moet je ook extreem lange of brede staalconstructies vervoeren: een mooie uitdaging! Tot slot is Hop Metaalconservering altijd op zoek naar Productiemedewerkers. Werkervaring is niet perse belangrijk, een goede motivatie wel.

Groei jij met ons mee?
Wij zijn vooral benieuwd naar jou! Een sollicitatiebrief is dus niet nodig. Interesse? Bel of app dan met Jan Hop via 06-22660388. Een dagje meelopen om de sfeer te proeven is ook mogelijk! Kijk voor meer informatie op www.hopmetaalconservering.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie