Lezing Het Trekvogelpad maandag 27 juni

15 juni 2022 om 17:16 Activiteiten Deel je nieuws

Het Trekvogelpad is een van de vele lange afstandswandelpaden in Nederland en loopt van west naar oost door Nederland: een soort Pieterpad, maar dan overdwars. De route geeft een prachtige doorsnede van Nederland en verbindt waardevolle natuur- en cultuurlandschappen met elkaar. De route loopt dwars door de vele vogelgebieden die Nederland rijk is. 

 

Op maandag 27 juni geeft Marijke Steenbergen van 19.30-21.00 uur een lezing over haar wandeltocht over het Trekvogelpad. Vanaf 19.00 uur ben je welkom en de toegang is gratis. De locatie is bij stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren.

 

Spreker

Marijke Steenbergen (56) wandelt en reist graag en deelt haar ervaringen op haar blog Ma Reist Verder (https://www.mareistverder.com/). Marijke houdt vooral van gemarkeerde wandelroutes, zodat ze zonder routekaart of telefoon van de natuur kan genieten. Het meest geniet ze van bijzondere plaatsen die net even anders zijn, zoals de Klompenpaden in Utrecht en Gelderland. Recent wandelde zij het 414 kilometer lange “Trekvogelpad” dat start in Bergen aan Zee en eindigt in Enschede. Marijke liep de route in één keer achter elkaar door. In deze lezing vertelt ze graag meer over al het moois dat ze tegenkwam en over haar ervaringen tijdens het wandelen. 

De Activiteiten Stuif Es In is een samenwerking tussen Ana Upu en Mantelzorgtrefpunt.nl. Deze activiteiten  zijn bedoeld om inspiratie op te doen, iets nieuws te leren én elkaar te ontmoeten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie