Bestelwagen botst tegen brommobiel in Barneveld

8 september 2012 om 00:00 Achtergrond

BARNEVELD - Een inzittende van een 45-kilometerauto is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelwagen op de Baron van Nagellstraat in Barneveld. Het ongeval gebeurde kort voor half elf ter hoogte van het Esso-tankstation.

Het slachtoffer was in eerste instantie in de shop van het tankstation gaan zitten, maar werd daar onwel. De man is met mogelijk rugletsel naar ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede gebracht.

De bestuurder van de brommobiel reed vanaf bedrijventerrein Harselaar richting Barneveld toen een bestelwagen diverse auto's achter de 45-kilometerauto ging inhalen.

Op dat moment wilde de bestuurder van de brommobiel linksaf slaan naar het tankstation. De bestelwagen reed daarop van achteren tegen brommobiel.

Door de klap belandde het voertuig tegen een informatiezuil van het tankstation. De bestuurders van beide voertuigen bleven ongedeerd. De brommobiel werd zwaar beschadigd. De bestelwagen had lichte schade aan de voorzijde

Een achteropkomende personenauto kreeg een lekke band door glas dat op de weg lag. De politie sloot enige tijd de Baron van Nagellstraat af tussen de Wencopperweg en de kruising met de Harselaarseweg.

Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken de precieze toedracht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie