Afbeelding
AberMedia

Politie-eenheid haalt verwarde man uit woning Voorthuizen (+video)

29 september 2023 om 19:31 Overig

VOORTHUIZEN Een speciale eenheid van de politie heeft vrijdagavond een inval gedaan in een woning aan de Baron van Nagellstraat in Voorthuizen, naast de oprit naar de snelweg A1.

Het team van de Dienst Speciale Interventies (DSI) kwam in actie, omdat een verwarde persoon zich in het huis had verschanst. In het pand wonen arbeidsmigranten. De bewoners zijn voor hun veiligheid door agenten naar buiten gebracht. 

Leden van de speciale eenheid troffen binnen een verwarde man aan in zorgwekkende toestand. Hij is na te zijn gestabiliseerd door ambulancemedewerkers onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Een woordvoerder van de politie zegt dat er een melding binnen kwam over een man die voor problemen zou zorgen. ,,Hij werd uiteindelijk met behulp van de DSI aangetroffen. De man vertoonde onbegrepen gedrag en is overgedragen aan het zorgkader. Het gaat hier niet om een strafbaar feit. In verband met de privacy geven we geen informatie over leeftijd en woonplaats en over zijn verdere toestand.’’


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
advertentie