Afbeelding
AberMedia

Politie: ‘Absoluut geen schietincident bij woning in Barneveld’

28 oktober 2022 om 14:55 Overig

BARNEVELD De politie heeft donderdagmiddag onderzoek verricht bij een woning aan de Zonnebloemstraat in Barneveld na de melding van een schietincident. Deze kwam rond 15.10 uur binnen. De bewoner meldde dat er op het huis zou zijn geschoten. Volgens de politie is dat niet zo en gaat het waarschijnlijk om baldadig gedrag.

Ter plaatse bleek in de ruit van de woonkamer aan de voorzijde van de woning een gat te zitten. Agenten hebben een onderzoek ingesteld en de bewoner gehoord. Uit dit onderzoek blijkt volgens politiewoordvoerster Quinty Blok dat er ,,absoluut geen sprake is van een schietincident’’. 

CAMERABEELDEN Wel is duidelijk een beschadiging en een rond gaatje in de ruit te zien. ,,Dat betrof geen kogelgat. We vermoeden dat het hier gaat om een vorm van baldadigheid’’, reageert de politiewoordvoerster vrijdagmiddag. ,,Het onderzoek wordt verder opgepakt. Onderdeel daarvan is het uitkijken van camerabeelden uit de buurt. Mocht iemand iets opvallends hebben gezien, neem dan contact met ons op via 0900-8844.’’

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie