Afbeelding
AberMedia

Drie gewonden bij botsing auto’s in Voorthuizen

12 juli 2023 om 21:09 Ongeval

VOORTHUIZEN Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Apeldoornsestraat in Voorthuizen zijn woensdagavond drie personen gewond geraakt. Een vierde inzittende bleek na controle door ambulancemedewerkers ongedeerd. De drie gewonden zijn met twee ambulances voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ging rond 18.35 uur mis toen de bestuurster van de grijze auto, een 60-jarige Houtense, op de weg wilde draaien om een vergeten telefoon op te halen. De bestuurder van de blauwe auto die erachter reed, een 67-jarige Nijkerker, kon een aanrijding niet meer voorkomen, waarna beide voertuigen op de andere rijbaan tot stilstand kwamen.

Omdat bleek dat naast beide bestuurders ook de passagiere van de blauwe auto gewond was geraakt, werd een tweede ambulance opgeroepen.Tijdens het verzorgen van de gewonden werd de Apeldoornsestraat ter hoogte van recreatielandgoed De IJsvogel in beide richtingen tijdelijk afgesloten. Later kon het verkeer via de naastgelegen fietspaden passeren. Beide wagens raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie