Afbeelding
AberMedia

Drie gewonden bij ernstig ongeval in De Valk (update)

31 oktober 2022 om 12:11 Ongeval

DE VALK Bij een ongeval op de Lage Valkseweg in De Valk zijn zondagavond drie inzittenden van twee auto’s gewond geraakt. Naast meerdere eenheden van de politie, de brandweer en drie ambulances werd ook het mobiel medisch team van een traumahelikopter ingezet. De trauma-arts is voor medische assistentie met één van de ambulances meegegaan naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.

Een personenauto wilde rond 20.45 uur komende vanuit de richting Wekerom naar links een inrit bij een woning indraaien, waarbij een tegemoetkomende BMW te laat werd opgemerkt. Daarna volgde een frontale aanrijding. De uit de richting Wekerom komende auto belandde hierbij op de kop in een droge sloot. De brandweer moest de twee inzittenden, die ernstig gewond raakten, uit hun voertuig bevrijden. De bestuurster was een 19-jarige Garderense, naast haar zat een 19-jarige Lunteraan.

De bestuurder van de BMW, een 23-jarige Otterloër, kon zelf uit zijn auto komen. Hij is met onder meer een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

Na overleg met de verkeersdeskundigen (VOA) van de politie werd besloten om geen onderzoek ter plaatse in te stellen. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie