Afbeelding
AberMedia

Scooterrijder en fietser gewond bij aanrijding in Barneveld

Ongeval


BARNEVELD Bij een aanrijding op de Baron van Nagellstraat in Barneveld tussen een scooter en twee fietsen zijn woensdagmorgen vroeg één van de fietsers en de scooterrijder gewond geraakt.

De jongeman op de scooter liep dusdanig letsel op dat hij voor verder onderzoek naar het ziekenhuis is gebracht. De fietser was onder meer gewond aan een hand, maar hoefde na behandeling door ambulancemedewerkers niet naar het ziekenhuis. Een vrouw die naast de man fietste, kwam met de schrik vrij.

Het ging rond 6.40 uur mis toen de scooterrijder op het fietspad langs de Baron van Nagellstraat - ter hoogte van de Mercuriusweg vlakbij het A1-viaduct - komende vanuit de richting Barneveld frontaal op de tegemoetkomende fietsers botste. 

Een wielrenner die in het ziekenhuis in Harderwijk werkt en kort na de klap als eerste langskwam, heeft eerste hulp verleend. ,,Ik heb het slachtoffer zoveel mogelijk rustig gehouden tot de ambulancemedewerkers er waren’’, vertelt de man. De exacte toedracht wordt nog onderzocht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie