Afbeelding
AberMedia

Motorrijder gewond bij botsing in Voorthuizen

9 juli 2022 om 15:27 Ongeval

VOORTHUIZEN Bij een verkeersongeval nabij bedrijventerrein Harselaar tussen Barneveld en Voorthuizen is zaterdagmiddag een motorrijder gewond geraakt. 

Rond 13.15 uur reed de bestuurster van een personenauto vanaf de Baron van Nagellstraat op de Mercuriusweg en sloeg vervolgens linksaf naar de Zeumerseweg, waarbij een tegemoetkomende motorrijder niet werd opgemerkt. De motorrijder botste vervolgens vol tegen de zijkant van de auto en kwam ten val. 

De motorrijder is door ambulancemedewerkers onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel kreeg het slachtoffer een pijnstiller en een verwijzing naar de huisartsenpost. De bestuurster en twee kleine kinderen die in de personenauto zaten, bleven ongedeerd. De kinderen hebben voor de schrik een zogenoemd traumabeertje gekregen. 

Zowel de personenauto als de motorfiets liepen aanzienlijke schade op. De auto kon, nadat alle formaliteiten waren afgehandeld, verder rijden. De motor is door een bekende met een bus opgehaald. De politie stelt geen verder onderzoek in.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie