Afbeelding
Aber Media

Fietser loopt letsel op na val Kallenbroekerweg in Barneveld

Ongeval

BARNEVELD Aan de Kallenbroekerweg in Barneveld is vrijdagavond rond 22.25 uur een 33-jarige fietser uit Kootwijkerbroek gewond geraakt bij een ongeval. Volgens omstanders zou de fietser ten val zijn gekomen nadat hij was aangetikt door een passerende personenauto. De man kwam ten val en liep letsel aan zijn gezicht op. 

Het slachtoffer is door de ambulancemedewerkers onderzocht en voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De man reed met meerdere fietsers na een avondje uit op de Kallenbroekerweg en zou daarbij mogelijk door een passerende personenauto zijn geraakt. Of de automobilist dit ook heeft gemerkt is niet bekend, maar de auto is doorgereden. De politie ter plaatse kon ook niet bevestigen of er daadwerkelijk contact is geweest tussen de fietser en de auto. 

Van de auto is alleen duidelijk dat deze donker van kleur was. ,,Helpend in dit verhaal is als er andere getuigen zijn die we nog niet hebben gesproken’’, laat de politie weten. ,,Hebben ze misschien het ongeval gezien of weten ze meer van de betrokken auto? Het kan deze zaak helpen.’’

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie