Afbeelding
AberMedia

Twee Barnevelders gewond bij ongeval in De Valk

17 december 2020 om 19:56 Ongeval

DE VALK Op de Lage Valkseweg in De Valk zijn donderdagavond kort na zeven uur een personenauto en een bestelbus op elkaar gebotst. De bedrijfsbus belandde op de zijkant half in een naastgelegen sloot. De auto gleed door de klap enkele tientallen meters door en kwam aan de andere kant van de rijbaan tegen een boom tot stilstand.

Er werden naast de brandweer van De Valk en het hulpverleningsvoertuig uit Barneveld ook twee ambulances gealarmeerd. Er zijn twee gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om twee mannen uit Barneveld van 18 en 42 jaar.

Voor zover bekend bij de politie zat er in zowel de personenauto als de bestelbus één inzittende. De auto kwam uit de richting van Barneveld en het busje kwam vanaf een uitrit de weg op. Volgens de politie zou de bestuurder van de bestelbus de auto over het hoofd hebben gezien.

De Lage Valkseweg was ter hoogte van de Meenthorsterweg tijdelijk afgesloten. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek ter plaatse.

Volgens een weginspecteur van de provincie Gelderland wordt vrijdag bij daglicht aan beide kanten de sloot afgegraven in verband met lekkage van olie en benzine uit beide voertuigen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
advertentie