Afbeelding
AberMedia

Auto botst tegen boom in Kootwijkerbroek

7 november 2020 om 15:14 Ongeval

KOOTWIJKERBROEK Op de Wencopperweg in Kootwijkerbroek is zaterdagmiddag een personenauto tegen een boom gebotst. De bestuurder is onderzocht, maar bleek ongedeerd. Het ongeval vond rond 14.00 uur plaats.

In eerste instantie werd gedacht dat de bestuurder bekneld zat, daarom kwam ook de brandweer van Kootwijkerbroek ter plaatse. Buurtbewoners die de klap hoorden, waren snel aanwezig, maar toen was de bestuurder al uit het voertuig. 

De auto reed op de Wencopperweg richting Wesselseweg. In de laatste bocht voor de kruising schrok de bestuurder van twee fietsers die hem tegemoet kwamen. De auto raakte in de berm en draaide vervolgens nog, waarna het voertuig met de achterzijde tegen een boom botste om tot slot over de weg te schieten en net voor een andere boom tot stilstand te komen.

,,We zagen het vlak voor onze ogen gebeuren”, reageert mevrouw Van den Broek uit Barneveld. ,,Je schrikt enorm wanneer de auto tegen een boom botst.” De zwaar beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie