Afbeelding
Aber Media

Auto botst tegen boom; bestuurder in berm aangetroffen

15 juni 2020 om 07:11 Ongeval

STROE Zondagavond is op de Wolweg (N310) in Stroe de bestuurder van een personenauto tegen een boom gebotst. Omwonenden die op de harde klap afkwamen troffen de bestuurder niet aanspreekbaar in de berm aan de andere kant van de weg aan. 

,,Het leek eerst of de man niet meer ademde maar even later begon hij geluid te maken”, vertelde één van de omwonenden tegen de politie. Hierop werden rond 23.45 uur naast de politie en ambulancedienst en de brandweer ook het medisch-team van een traumahelikopter gealarmeerd. De man is na te zijn gestabiliseerd door de ambulance-medewerkers met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Harderwijk.
Een scooterrijder werd bijna door de uit de bocht vliegende auto geraakt. ,,Het scheelde maar een metertje”, vertelde de man.

DRANK EN DRUGS Omdat de politie het gebruik van drank en drug vermoedde, is een eenheid van de politie achter de ambulance aan gereden om bloed af te laten nemen voor onderzoek naar de eventuele hoeveelheid alcohol en verboden middelen. De politie heeft de auto van de man doorzocht waarbij naast een hoeveelheid drank ook waarschijnlijk drugs werden aangetroffen. Onderzoek moet dit verder uitwijzen. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De Wolweg was tijdens het ongeval afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie