Afbeelding
AberMedia

Politie onderzoekt gewelddadige beroving Barneveldse (update)

21 november 2021 om 09:51 Misdaad

BARNEVELD De politie onderzoekt de gewelddadige beroving van een vrouw in Barneveld. Het incident vond in de nacht van zaterdag op zondag plaats op de Van Schothorststraat. 

Op Facebook doet de vrouw een getuigenoproep. Ze vertelt dat ze tussen 03.00 en 03.30 uur bewusteloos op straat heeft gelegen en dat drie jongens haar naar huis hebben gebracht. ,,Ondertussen mis ik mijn geld, sleutels, pasjes, oordopjes en telefoon’’, schrijft de vrouw in haar Facebook-bericht. Het slachtoffer kan zich niet veel meer herinneren van de overval, behalve dat ze vanaf de Valkseweg door drie mannen zou zijn gevolgd. 

De politie kwam met vijf eenheden ter plekke, maar trof niets aan in de omgeving. Op de Leeuwerikstraat werd een geparkeerde auto met buitenlands kenteken aangetroffen. De twee inzittenden zijn uitvoerig gecontroleerd, maar hadden niets met het incident te maken.

Volgens politiewoordvoerder Simone van Dijk is het onderzoek nog in volle gang. ,,We bekijken onder meer of er camerabeelden beschikbaar zijn. Ook praten we uiteraard nog een keer met het slachtoffer om meer details helder te krijgen van wat zich afgelopen nacht heeft afgespeeld. Wie iets gezien heeft, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.’’

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie