Jaap van Beek (links) en Han Brandsen bij de Barneveldse vestiging van Visser & Visser.
Jaap van Beek (links) en Han Brandsen bij de Barneveldse vestiging van Visser & Visser. Lieke vd Made

Visser & Visser beste werkgever 2019

25 juni 2019 om 15:01 Nieuws

BARNEVELD Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, initiatief en betrokkenheid: bij Visser & Visser zitten medewerkers ,,lekker in hun vel". Niet voor niets werd het accountantskantoor, dat in 2019 dertig jaar bestaat, door adviesorganisatie Effectory uitgeroepen tot beste werkgever in de financiële sector. ,,Tevreden medewerkers betekent tevreden klanten."

Accountant Jaap van Beek en Belastingadviseur Han Brandsen zijn trots op de mensen met wie ze werken. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de Barneveldse vestiging van Visser & Visser, dat met elf kantoren en 300 medewerkers een bekende en vertrouwde speler is op het gebied van accountancy en (belasting)advies. Dat de 300 medewerkers trots zijn op hun baan, blijkt uit landelijk onderzoek van Effectory. ,,Ook de respons was heel hoog”, licht Van Beek toe. ,,In Barneveld vulde 92 procent van de werknemers de vragenlijst in. Dankzij hen ontvingen we het Beste Werkgever-keurmerk voor 2018 en 2019.” Daarmee liet het accountantskantoor grote namen als Robeco, BDO en Meijburg & Co achter zich.

INNOVATIELAB Innovatief, menselijk, professioneel, behulpzaam, oplossingsgericht, gemotiveerd en persoonlijk: dat zijn de culturele waarden van Visser & Visser. ,,Samen zorgen we voor een goede bedrijfscultuur”, vertelt Brandsen. ,,Onze mensen worden gewaardeerd om wie ze zijn en wat ze kunnen. Hun potentie wordt volledig benut .” Ook wordt eigen initiatief gestimuleerd en worden de medewerkers betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Zo faciliteert het bedrijf sinds enkele jaren het innovatielab, waar medewerkers ideeën kunnen pitchen voor een jury. ,,We lopen graag voorop met nieuwe ontwikkelingen en technologieën.”

De medewerkers waarderen niet alleen de vrijheid en ruimte voor ontwikkeling die ze krijgen, maar ook de aandacht voor een goede Work-life balance: er is meer dan alleen werken en daar hebben ook de Barneveldse vestigingsmanagers oog voor. Van Beek: ,,Natuurlijk werken we keihard om het onze klanten naar de zin te maken, maar we hebben ook begrip voor de menselijke en persoonlijke aspecten die bij een goede bedrijfscultuur horen.”

PLEZIER Wat levert het Beste Werkgever-keurmerk de klanten van Visser & Visser zoal op? ,,Als het binnen het bedrijf goed zit, straal je dat ook uit naar buiten”, legt Brandsen uit. ,,Onze medewerkers zijn loyaal en trots op hun werkgever. Hierdoor hebben zij nog meer plezier in hun werk en zijn ze bereid een paar stapjes harder te lopen. Onze klanten kunnen rekenen op professionaliteit en expertise, maar ook op betrokkenheid en enthousiasme.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie