Simplex/SSS had een druk programma en werkte 10 sets in 3 dagen af.
Simplex/SSS had een druk programma en werkte 10 sets in 3 dagen af. foto van 't Land

Simplex/SSS werkt 10 sets af in 3 dagen

3 april 2022 om 11:32 Volleybal

BARNEVELD Met maar liefst 10 sets in de benen in 3 dagen tijd moesten de SSS-dames afgelopen week vol aan de bak. In Nieuwleusen werkte Simplex/SSS de uitwedstrijd af tegen Flash die werd afgesloten met een 2-3 winst. Vervolgens was er afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Avior in Deventer en opnieuw werd het een vijfsetter. Ditmaal viel er geen winst te noteren want SSS ging in de laatste set met 15-6 onderuit. 

LEUKE POT ‘Al met al toch een leuke pot. We hebben hard gewerkt met een krappe selectie’, zo keek Romee van de Berg met voldoening terug op de wedstrijd. Abia Veenvliet was er ditmaal niet bij, terwijl Julie ten Brink alleen in het achterveld meedraaide. Zelf kampt de diagonaal speelster van SSS met een schouderblessure, die haar overigens niet belette om te spelen.   ‘Avior was de betere ploeg en de 3-2 winst was wat mij betreft terecht. Ze hadden wat meer mogelijkheden. Wij moesten improviseren, maar dat lukte prima. Serverend waren we sterk en natuurlijk hoopten we op een stuntje toen we op 2-2 kwamen in sets. Als je eenmaal zo ver bent wil je ook winnen, maar vooraf hadden we hiervoor getekend’, aldus de diagonaalspeelster die zelf alle 10 sets aan de bak moest in de 2 gespeelde wedstrijden. 

De Barneveldse dames verloren de eerste en derde set, maar kwamen via 22-25 en 17-25 terug in de wedstrijd, waarna de koek op was in de 10e set in 3 dagen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie