PREMIUM ARTIKEL

Bart Schreuder over vertrek bij SDV Barneveld: ‘Ik heb er goed over na moeten denken’

Voetbal
Foto: Melvin Taribuka
24 mei 2023, 11:25
Bart Schreuder vertrekt als hoofdtrainer van SDV Barneveld en gaat samenwerken met broer Alfred 'ergens in het buitenland'.
Bart Schreuder vertrekt als hoofdtrainer van SDV Barneveld en gaat samenwerken met broer Alfred 'ergens in het buitenland'.
BARNEVELD

,,Het was een moeilijke keuze. Ik heb er echt goed over nagedacht. Maar dit is een fantastische mogelijkheid.’’ Dat zegt Bart Schreuder, die SDV Barneveld als hoofdtrainer gaat verlaten. De Barnevelder krijgt  de kans om samen met zijn broer Alfred een buitenlandse club te gaan trainen.

De 39-jarige oefenmeester van SDV Barneveld heeft zijn afscheid gisteravond aan zijn spelersgroep toegelicht. Waar Alfred en Bart Schreuder aan de slag gaan is nog niet bekend. ,,Dat is aan de club om dat naar buiten te brengen,’’ zegt Bart Schreuder op de ochtend nadat hij zijn vertrek heeft aangekondigd. ,,Het was best wel lastig om de groep op de hoogte te brengen van mijn besluit. Ik heb het echt fantastisch bij SDVB. We presteren goed en ik heb met de staf en de TC deze complete groep kunnen samenstellen. Er was sportief gezien ook geen enkele reden om SDVB te verlaten. Het hele plaatje was compleet wat mij betreft.’’

ALLES KLOPTE Bart Schreuder had nog een contract voor komend seizoen. ,,Ik zou SDVB ook nooit tussentijds verlaten voor een andere amateurclub in Nederland. Ik heb er drie jaar met heel veel plezier gewerkt. Het is fijn om met plezier en succes bij je ‘eigen club’ te mogen werken. Ook onze kinderen voetballen bij SDVB en mijn ou..

Deel dit artikel via:advertentie