Otterlo verliest en ziet concurrentie naderen

za 14 mei, 19:20 Voetbal
Theo Beumer
Robbie Pont bijna niet zichtbaar scoort de 1-0
Robbie Pont bijna niet zichtbaar scoort de 1-0

OTTERLO ,,Ja, de laatste drie wedstrijd belangrijke doelpunten en negen punten. De 2-0 winst op Otterlo is een mooie opsteker voor de feestavond waar de hele selectie bij zal zijn. De Hollandse avond die volgt is nu al geslaagd. Ik denk dat Blauw Geel ’55 goed revanche heeft genomen voor de eerdere ook wel geflatteerde 0-8 nederlaag bij Otterlo. John de Bever mag van mij elk uur worden gedraaid. ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht af’, is zijn en nu ook mijn hit”, schatert Blauw Geel ’55 speler Robbie Pont.

Eip Janssen

,,Even eerder heeft Otterlo aanvoerder Bas Pol zich een waardig verliezer getoond. ,,Je weet dat Blauw Geel ’55 tot de tanden gewapend het veld inkomt. Dat straalden ze vanaf het begin uit. De thuisclub nam het init..

Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.