Scorend vermogen Harskamp onvoldoende om zege mee te nemen.
Scorend vermogen Harskamp onvoldoende om zege mee te nemen. Theo Beumer

Harskamp is beter maar verliest wel in Wapenveld

Voetbal

HARSKAMP ,,Ik denk dat Harskamp goed heeft gespeeld bij WZC Wapenveld. Maar de thuisclub was met de 3-1 zege gewoon efficiënter. En het gaat uiteindelijk om scoren”, reageerde Harskamp trainer Collin Oosterholt.

Eip Janssen

WZC Wapenveld kwam uit het niets binnen een half uur op een 1-0 voorsprong. ,,Fout achterin waar Quincy van Eldik de bal verspeelde. Uiteindelijk werd het een corner en scoort WZC Wapenveld via Rick van Limburg de 1-0”, baalde Oosterholt. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Harskamp zet vol druk op het doel van de thuisclub, maar WZC Wapenveld scoort de 2-0. ,,De bal werd achterin verspeeld en zij konden scoren. Het was daarna Anouar Haouat die de 2-1 scoorde. Dat gaf hoop aan Harskampse kant. Abel Elke Igwbuike, had daarna pech op de lat te koppen.”

Het was wachten op de 2-2. ,,Die kans kreeg Bartosz Lipinski in mijn ogen. Maar hij schoot niet. De Wapenveldse doelman trapt uit en over iedereen heen. Het leek erop dat onze doelman Detmar Hardeman de bal zo op kon pakken. Maar hij was op weg naar zijn doel. Daardoor kon WZC Wapenveld gemakkelijk de eindstand op 3-1 zetten”, oordeelde Collin Oosterholt.

RENDEMENT Harskamp, dat dit seizoen beter presteert dan de laatste jaren, lijkt klaar met de competitie. Een toetje in de vorm van P/D voetbal zit er niet meer in. ,,Kort samengevat, gewoon goed gespeeld dit seizoen. Maar het eindrendement is te laag. Nu ben ik zwaar teleurgesteld, maar later komt misschien het gevoel van (enige) tevredenheid wel boven. Nog een paar wedstrijden die Harskamp zeker niet cadeau zal geven”, sluit de Harskampse trainer af.

Harskamp bezet in de vierde klasse op dit moment de vijfde plaats met 22-38. Zaterdag komt de sterke titelkandidaat SEH op bezoek.

advertentie