(Archieffoto Blauw Geel'55- Terschuurse Boys)
(Archieffoto Blauw Geel'55- Terschuurse Boys) Theo Beumer

Zegereeks Terschuurse Boys eindigt in Ede

2 april 2022 om 18:06 Voetbal

TERSCHUUR Na een imponerende serie is Terschuurse Boys zaterdag in Ede door het ijs gezakt. Na een slecht begin verloor de ploeg uit Terschuur met duidelijke cijfers van Blauw Geel’55: 4-0.

Op Sportpark Peppelensteeg begon Terschuurse Boys zonder Tomas Vaarkamp en Milan van Veldhuizen aan het duel tegen het verrassend laag geklasseerde Blauw Geel’55. De bezoekers uit Terschuur kwamen al na drie minuten op achterstand toen de linkerspits van de thuisclub na een steekpass alleen voor de keeper kwam. Het was de eerste tegengoal voor doelman Gerben Hilgers na 593 minuten en zes duels. Een kwartier later werd het bovendien 2-0 toen Blauw Geel’55 balververlies van Gerwin Berkhof met een fraai schot van ruim veertig meter afstrafte. Voor rust werd het zelfs nog 3-0 door een prachtig schot van ruim twintig meter in de kruising. Na rust was Gydo Vos tweemaal dichtbij de eretreffer, maar bepaalde Blauw Geel’55 de eindstand op 4-0.

Trainer Van ’t Land: “Onbegrijpelijk dat we met het vooruitzicht om volgende week in de derby tegen Hoevelaken voor een periodetitel te spelen zo slap aan de wedstrijd begonnen. Alles wat in de eerste twintig minuten mis kon gaan, ging mis. Na rust hebben we nog geprobeerd er een wedstrijd van te maken maar dat is ons helaas niet gelukt, een erg teleurstellende middag.”