Rob van den Broek.
Rob van den Broek. Guido de Boer

Valleivogels komt er tegen ASV Dronten niet aan te pas

9 oktober 2021 om 19:56 Voetbal

SCHERPENZEEL Valleivogels heeft tegen ASV Dronten geen vuist kunnen maken. De Scherpenzelers verloren na een 0-2 ruststand met 0-3 van de bezoekers. ,,We verliezen van een heel goede ploeg”, vindt trainer Rob van den Broek.

Nadat Valleivogels vorige week titelkandidaat Unicum ondanks de 1-0 nederlaag nog goed partij gaf, was het verschil met ASV Dronten, de volgende topploeg in 2G, wel erg groot. ,,Aan de bal maakte Dronten constant de juiste keuzes, hun team was continu in beweging. We kwamen er niet aan te pas en hadden heel veel moeite om in de duels te komen”, analyseert Van den Broek. Wat ook niet meehielp was de persoonlijke fout van verdediger Patrick van de Berkt, die de 0-1 inleidde. Nog voor de pauze werd het ook nog 0-2.

Na rust had Valleivogels wat meer grip en kwamen er wat mogelijkheden om terug te komen in de wedstrijd, maar de aansluitende 1-2 bleef uit. In de slotfase diende Dronten met de 0-3 de definitieve nekslag toe. Van den Broek was onder de indruk: ,,Dit is de beste ploeg die ik tot nu toe gezien, inclusief ook de eersteklassers waar we in de voorbereiding tegen hebben gespeeld.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie