Guido Heiwegen baalt van een gemiste kans.
Guido Heiwegen baalt van een gemiste kans. Brenda Dekker

Renswoude stelt teleur bij OVC’85

9 oktober 2021 om 19:50 Voetbal

RENSWOUDE Renswoude heeft weinig plezier beleefd aan het duel met OVC’85. In Oosterbeek kregen de ‘Kraaien’ voldoende kansen op een doelpunt, maar de bal wilde er niet in. Omdat de thuisploeg aan de andere kant van het veld wel trefzeker was, ging het derde competitieduel zelfs verloren (1-0). ,,We zijn zwaar teleurgesteld”, reageert coach David Wagensveld.

De nederlaag kondigde zich halverwege het tweede bedrijf aan, toen Ralph Boom werd uitgespeeld en de thuisploeg succesvol afdrukte. ,,Ik had het idee dat we goed stonden, maar toch ging die bal erin”, haalt Wagensveld het moment terug. Het werd Renswoude zelfs fataal, maar dat was vooral te wijten aan de gemiste kansen. Voor en na het enige doelpunt van de wedstrijd lieten verschillende Renswoudenaren goede kansen onbenut. ,,Dat is het manco van onze ploeg. We scoren moeilijk”, duidt Wagensveld.

In de slotfase, toen Renswoude va banque ging spelen, had de thuisploeg zelfs nog kansen op de 2-0, maar die bleef uit. Daardoor bleef het tot het einde tot spannend. ,,Maar 1-0 verliezen van deze ploeg is erg genoeg.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie