PREMIUM ARTIKEL

Vaarkamp vertrekt bij Valleivogels: ‘Voor mijn gevoel nog niet echt een kans gehad’

Voetbal
Foto: Bram van den Heuvel
di 27 feb, 08:47
Tomas Vaarkamp, hier als speler van Terschuurse Boys, vertrekt bij Valleivogels.
Tomas Vaarkamp, hier als speler van Terschuurse Boys, vertrekt bij Valleivogels.
TERSCHUUR

Tomas Vaarkamp vertrekt aan het einde van het seizoen bij Valleivogels. De 27-jarige aanvaller kwam begin dit seizoen over van derdeklasser Terschuurse Boys.

Een onverdeeld succes is het avontuur van Vaarkamp bij de tweedeklasser uit Scherpenzeel niet geworden. ,,Het is dan ook een bewuste keuze om te vertrekken. Ik zie ook voor komend seizoen niet veel perspectief. Ik ben nu op een leeftijd dat ik iedere week wil spelen.’’ Bij Valleivogels blijft het optreden van Vaarkamp dit seizoen beperkt tot een enkele invalbeurt. Zowel onder Aad van den Berg als onder interim-trainer Alex van Ginkel krijgt de Terschuurder niet de kans waar hij op had gehoopt. ,,Ik heb voor mijn gevoel niet echt een kans gehad nog. De technische staf heeft tot op heden ook niet echt duidelijk aangegeven waar het aan ligt of waar ik mij moet verbeteren.’’

Aan de andere kant is de buitenspeler ook realistisch genoeg om de hand in eigen boezem te steken. ,,Ik heb in de wedstrijden, die ik wel speelde, blijkbaar niet kunnen overtuigen. Als ik goed genoeg was geweest dan had ik echt wel gespeeld. Het is jammer, maar het is niet anders. Ik heb verder geen problemen bij de club en probeer het seizoen z..

Deel dit artikel via:

advertentie