Talentvolle fietscrosser Anne Bos: ‘Veel zin in deze zomer’

2 jul, 17:13 Overig
Pauw Media
Anne Bos tijdens de training op de nieuwe baan van Flying Bikes nabij haar ouderlijk huis.
Anne Bos tijdens de training op de nieuwe baan van Flying Bikes nabij haar ouderlijk huis.

VOORTHUIZEN Ze geniet momenteel van haar welverdiende vakantie en behaalde mavo-examen, het NK, EK én WK fietscross lonkt echter ook. Een drukke julimaand volgt voor Anne Bos uit Voorthuizen. In gesprek met een even ambitieuze als bescheiden sportster. ,,Ik wil niet te veel van te voren roepen, ik wil eerst presteren.”

In het ouderlijk huis ontvangt de 16-jarige Flying Biker en spreekt ze vol geestdrift over haar sport. Met een stralende lach vertelt ze echter eerst wat er afgelopen weken is gebeurd. ,,Ja, ik ben natuurlijk heel blij met het behalen van mijn mavo-diploma. Ik stond er vóór de examens al goed voor en heb het dus gered. Het zijn nu dus heerlijke weken. Lekker rustig aan doen, af en toe wat werke..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.