‘Er liggen nog veel kansen voor ons’

18 jun, 06:59 Overig
@davidclares
De elektrische motoren in actie op het circuit van Mugello in Italië. Volgende week zijn ze te bewonderen in Assen.
De elektrische motoren in actie op het circuit van Mugello in Italië. Volgende week zijn ze te bewonderen in Assen.

SCHERPENZEEL ,,We zijn in een leuke, kleine wereld terecht gekomen.’’ Vanaf afgelopen donderdag zijn Joost Dekker en Gino Teske actief op het TT Circuit van Assen. Niet als rijder of monteur. De Scherpenzelers zijn verantwoordelijk voor de bouw van de paddock voor de teams in het wereldkampioenschap MotoE. De klasse voor elektrische motoren.

De Grand Prix van Nederland wordt komend weekend gehouden op het circuit van Assen. Naast de MotoGP, de Moto2 en Moto3 maakt ook MotoE onderdeel uit van het reizende circus. De klasse voor elektrische motoren staat net als de Red Bull Rookies Cup incidenteel op het programma. ,,Dit seizoen zijn er zes evenementen waar de MotoE aanwezig is. En wij dus ook’’, aldus Gino Teske.

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.