PREMIUM ARTIKEL

Revival onderuit in Delden

Korfbal
Foto: Erik Terpstra
10 dec. 2022, 19:04
(Archieffoto: Revival verslaat Regio'72)
(Archieffoto: Revival verslaat Regio'72)
TERSCHUUR

Ondanks een goed begin heeft Revival in Delden met 22-16 van directe concurrent Zwart Wit verloren. Een week na de nederlaag in het vervelende duel tegen HKC vertrok Revival weer naar het oosten van het land voor een ontmoeting met Zwart Wit. Op Sportpark de Mors ontspon zich een sportief duel waarin Revival goed begon en met 5-7 op voorsprong kwam. Langzamerhand kwam Zwart Wit echter steeds beter in het spel en kon de thuisploeg goed gebruik maken van het lengtevoordeel. Na de 10-8 ruststand liep Zwart Wit direct na rust uit tot 13-8 waarna de wedstrijd min of meer gespeeld was.

Trainer Henk Schimmel: ,,Het was een faire wedstrijd en in het begin waren wij goed bij de les. Maar de tegenstander ging steeds zuiverder schieten en wij verloren uiteindelijk op reboundkracht. Janno Kamphorst was afwezig en daardoor konden wij te weinig tegenover hun twee lange heren zetten die het verschil hebben gemaakt. Voor ons een leerzaam duel, wij moeten beter leren omgaan met onze beperkingen. Wij moeten beter passen en een wedstrijd beter leren lezen, daar hebben we tijd voor nodig.”

Zaterdag speelt Revival in Barneveld tegen Achilles.

Doelpuntenmakers Revival: Eltjo Lozeman 4, Bas Ringeling 3, Rozemarijn Kamphorst 3, Bertine van de Mheen 2, Hidde Schimmel 2, Laura Ringeling 1 en Jorik Berkhof 1.

Deel dit artikel via:advertentie