RST Zorgverleners 'koploper in de zorg'

4 februari 2014 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - Wethouder Hans van Daalen heeft vorige week de award voor 'Koploper in de Zorg 2013' uitgereikt aan RST Zorgverleners in Barneveld. De zorgorganisatie ontving de onderscheiding voor het vierde jaar op rij.

De 'benchmark in de zorg' is een onderzoek dat ActiZ in samenwerking met PricewaterhouseCoopers heeft ontwikkeld voor de periode 2010-2015. 29,,Zorgorganisaties krijgen door de benchmark meer inzicht in de eigen bedrijfsresultaten op financieel, personeel en integraal gebied. Dat kan hen helpen bij eventuele verbeteringen in de organisatie. Voor de branche is de benchmark een belangrijk instrument om betrouwbare en actuele branche-29informatie beschikbaar te hebben voor een actieve belangenbehartiging'', aldus de initiatiefnemers.

Op alle drie de onderdelen ontving RST Zorgverleners de score A. Daarmee is RST Zorgverleners voor de vierde achtereenvolgende keer koploper geworden.

Wethouder Van Daalen: ,,Dit is een bijzondere prestatie. Een organisatie die op alle onderdelen laat zien de zaken op orde te hebben en dat in deze tijd, deze award is zeker op zijn plaats." Actiz en PwC noemen de prestatie van RST ,,uniek'' .

J.W.D. Nijkamp, voorzitter van de raad van bestuur, is erg blij met de uitkomst: „De gedrevenheid van onze medewerkers heeft bijgedragen aan deze mooie uitkomsten. Zij leveren zorg gebaseerd op de bijbelse waarden en normen en stellen de cliënt centraal. Eigenlijk hebben wij 1.350 koplopers in dienst."

RST Zorgverleners heeft een reformatorische identiteit en levert in vrijwel het hele land thuiszorg op het gebied van kraamzorg, verpleging & verzorging en huishoudelijke hulp.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie