Nieuwe kapsalon in Barneveld 3 april open

25 maart 2014 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD/KOOTWIJK - De voormalige garage van Ambulancedienst Van Doornik aan de Plantagelaan 61 in Barneveld heeft een metamorfose ondergaan. Donderdag 3 april opent Wilma van Delen (22) op deze plek 'Salon Uniek - Hair & More' voor dames, heren en kinderen.

,,Grote ramen met uitzicht op de Plantagelaan hebben de roldeuren vervangen'', vertelt Wilma. ,,Een mooie grijze tegelvloer, wit gestuukte wanden en grijs kappersmeubilair met een houtnerfmotief geven de salon een strak uiterlijk, terwijl het plafond zijn industriële vormgeving heeft behouden. Er staan hier zes kapstoelen. Voor het haarwerk, om pruiken aan te meten, heb ik een kamer ingericht. Daar werk ik met klanten die behandeld zijn met een chemokuur of los ik andere problemen met (gedeeltelijke) haaruitval op."

Zes jaar zit de in Kootwijk wonende onderneemster al in het kappersvak. Ze behaalde haar kappers- en ondernemersdiploma aan de dagschool in Arnhem en volgde een specialisatie als haarwerkspecialist. ,,Naast vaste kapster Sabine Geurten heb ik nog twee kapsters in opleiding in dienst. Als schoonheidsspecialiste heb ik Cindy Driessen aangetrokken, die met de biologische producten van Rosel-Heim werkt", zegt de jonge onderneemster.

De in Barneveld opgegroeide Wilma van Delen heeft hiervoor drie jaar gewerkt in Spakenburg in een kapsalon met 32 collega's, waar ze veel ervaring opdeed.

,,Daar ben ik ook toegegroeid naar een eigen salon, wat altijd al mijn bedoeling was. Toen ik deze unieke plek in Barneveld met volop gratis parkeerruimte kon bemachtigen, heb ik de knoop doorgehakt. Voor onze kapsalon kies ik voor de hoogwaardige producten van Goldwell. Mensen kunnen hier met of zonder afspraak binnenlopen. We gaan ook direct open op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Ook online een afspraak maken is mogelijk voor alle behandelingen als wassen, knippen, haren kleuren, permanenten, styling, haar opsteken en visagie. Na de opening hebben we een maand lang acties."

Dinsdag 1 april is er van 17.00 tot 19.00 uur open huis.

Meer informatie via www.salonuniek.nl

Op de foto van links naar rechts Wilma van Delen (eigenaar Salon Uniek) zittend Cindy Driessen (all-round schoonheidsspecialiste) en kapsters Sabine Geurten en Dionne Dasselaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie