Voetbal
26 sep 2020, 20:32
Voetbal: Derby Stroe - Rood Wit
STROE

Beide ploegen waren het seizoen met een nederlaag gestart en wilden dat in de streekderby recht zetten. Het werd dan ook een wedstrijd met weinig goed voetbal, maar wel met veel strijdlust. Stroe was lange tijd de bovenliggende partij, maar verzuimde de vroeg verkregen 1-0 voorsprong uit te breiden. Daarvan profiteerde Rood Wit in de slotfase tegen de verhouding in door in de 81e en 87e minuut tweemaal te scoren.

Het eerste kwartier was voor een beter voetballend Stroe. Nadat Axel Lensen in de 2e minuut op een voorzet van Roy Kruse in kansrijke positie naast had gekopt, viel zes minuten later de 1-0. Erwin van Essen rondde een voorzet van Dennis van den Brink doeltreffend af. Hoewel Stroe meer balbezit had, kon het daar weini..