1 feb 2020, 18:26
Lesley de Vette, hier in actie tegen  Nunspeet, scoorde twee keer tegen KHC.
Lesley de Vette, hier in actie tegen Nunspeet, scoorde twee keer tegen KHC.
BARNEVELD

Zonder al te veel moeite won SDV Barneveld de uitwedstrijd tegen KHC. Binnen een half uur was de 1-3 eindstand al bereikt. Met twee treffers eiste Lesley de Vette de hoofdrol voor zich op. De allrounder die ditmaal op het middenveld opgesteld stond, scoorde al na vier minuten na een een-tweetje met Ricardo Mengerink. Mengerink was weer fit genoeg om in de basis te starten en dat kostte de uitblinker van vorige week, Daquillio da Gama, zijn plekje.

Snel na de 0-1 kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, maar nog binnen het kwartier zette De Vette SDVB weer op voorsprong. Nu schoot hij de bal van afstand binnen. Uit een corner kopte Mark van Oudbroekhuizen de 1-3 binnen. Daarna was het gedaan met het goede spel van SDVB, vooral na rust viel de ploeg terug. ,,In de eerste helft haalden w..