Korfbal
2 feb 2020, 11:31
Afbeelding
VOORTHUIZEN

Dankzij een doelpunt van Rens Terpstra vijf seconden voor tijd heeft Spirit aan de knotsgekke wedstrijd tegen concurrent Synergo toch nog een punt overgehouden. In Voorthuizen eindigde het doelpuntarme duel in een 12-12 remise. Door de puntendeling stijgt het team van trainer Ferry Hakstege naar de vijfde plaats, maar blijft het erg spannend in de onderste regionen.

Zaterdagavond kende Spirit in De Voorde een dramatische eerste helft. In de eerste helft wisten de Voorthuizenaren maar tweemaal te scoren en stond er halverwege een 2-7 ruststand op het scorebord. Nadat ook de twee eerste aanvallen van de bezoekers uit Utrecht na rust een doelpunt opleverden leek het duel met de 2-9 tussenstand beslist. Train..