Gert van Trierum uit Lunteren is zaterdag benoemd tot Lid van de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester René Verhulst heeft hem de versierselen opgespeld die horen bij deze Koninklijke onderscheiding.
Gert van Trierum uit Lunteren is zaterdag benoemd tot Lid van de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester René Verhulst heeft hem de versierselen opgespeld die horen bij deze Koninklijke onderscheiding. Gemeente Ede

Lunteraan Lid in de Orde van Oranje-Nassau

30 maart 2019 om 20:30 lokaal

LUNTEREN Gert van Trierum uit Lunteren is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester René Verhulst heeft hem op zaterdagavond 30 maart 2019 de versierselen opgespeld die horen bij deze Koninklijke onderscheiding.

De uitreiking van de onderscheiding gebeurde tijdens zijn afscheidsbijeenkomst als leidinggevende bij de jeugdvereniging Het Anker. Veertig jaar heeft hij zich als vrijwilliger ingezet bij de (Hersteld) Hervormde Gemeente Lunteren. Hij begon in 1978 als leraar bij de zondagsschool, werd begin jaren tachtig leidinggevende bij de jeugdvereniging en is daarnaast catecheet. Ook zorgt hij als organist al 28 jaar regelmatig voor de muzikale begeleiding van de kerkdienst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie