Niek Schlief.
Niek Schlief. Rabobank

Rabobank Gelderse Vallei heeft oog voor uw financiële (bedrijfs)gezondheid

26 april 2020 om 08:33 Advertorial_4

BARNEVELD Elke dag bereiken ons berichten over de gevolgen van de wereldwijde besmettingen met het coronavirus. Hoewel het aantal lijkt af te nemen, waarschuwen deskundigen voor teveel optimisme. Ook in economische zin zullen we nog geruime tijd worden geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie.

Winkelstraten zijn vrijwel uitgestorven, winkeliers zien hun klandizie nagenoeg verdwijnen, horecagelegenheden zijn dicht en focussen op afhaal- en bezorgmaaltijden, tal van bedrijven lopen tegen beperkingen aan op het gebied van im- en export. Recreatiebedrijven en vakantieparken liggen stil. ,,Ondernemers worstelen met de vraag hoe zij in deze tijd hun bedrijf draaiend kunnen houden.''

PERSOONLIJK ADVIES De gevolgen van het coronavirus raken ons allemaal, privé en zakelijk. Als betrokken financiële partner wil Rabobank Gelderse Vallei, net als voor deze crisis, ondernemers bijstaan. Dat doen we bijvoorbeeld met persoonlijk advies over de mogelijkheid om (extra) krediet te verstrekken. Zo helpen we ondernemers door deze intensieve, maar uitdagende periode heen. Daarbij hanteren we korte lijnen, zowel met onze klanten als binnen onze organisatie. Snel en flexibel inspelen op de situatie, luidt ons devies.

Als coöperatieve bank staan we juist nu klaar voor ondernemers die alle zeilen moeten bijzetten om door deze moeilijke tijden te manoeuvreren. Zo bieden we bijvoorbeeld zes maanden uitstel van aflossing aan. Er zijn ook bedrijven die behoefte hebben aan een uitbreiding van hun rekeningcourantkrediet. Die financieringsaanvraag kan online worden gedaan. Daarna nemen we contact op en gaan we aan de slag om het snel te regelen. Als een bedrijf voor de corona-crisis gezond was, verlenen we in veruit de meeste gevallen (extra) krediet.

SPECIALISTEN Rabobank Gelderse Vallei brengt ondernemers in contact met specialisten die helpen bij verschillende overheidsregelingen, zoals werktijdverkorting en uitstel van het betalen van belastingen. Wacht niet te lang om aan de bel te trekken als het minder gaat, raden we aan.

Hoewel wij, net als veel Nederlanders, van huis uit werken, zijn we bereikbaar voor onze klanten. Dus bel of app mij gerust. Ons uitgangspunt is dat we door bundeling van krachten in nauwe samenwerking kijken naar mogelijkheden. Als we zien hoe creatief en innovatief onze klanten omgaan met de huidige situatie, dan schijnt er licht aan het einde van de tunnel.

Ondernemers die informatie willen over de mogelijkheden die de bank biedt om hen door deze uitdagende periode heen te helpen, kunnen contact opnemen met Niek Schlief (06 53 81 34 43)  of Berry Kraak (06 23 87 67 92), accountmanagers MKB.

Aangeboden door Rabobank Gelderse Vallei 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie