Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld.
Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld. Nanette de Jong Fotografie

Kerstboom uit huis? Zo vul je de lege plek sfeervol op

1 januari 2020 om 06:12 Advertorial_1

BARNEVELD Met de kerstboom en kerstdecoratie verdwijnt er veel sfeer uit je huis. Januari voelt daardoor al snel somber, kil en sfeerloos. Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om je interieur en jezelf een opkikker te geven en het nieuwe jaar sfeervol te beginnen.

LICHTPUNTJES De kerstboom laat een 'donker', gapend gat achter in je interieur, tenminste zo voelt het. Hoe je dat kunt opvullen? Met een vloerlamp. Deze sfeermakers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Mijn persoonlijke favoriet is een vloerlamp met een velours kap, vooral vanwege de warme uitstraling. Ook met stijlvolle tafellampen en kruiklampen haal je veel sfeer, licht en warmte in huis. Binnen een paar dagen ben je de kerstboom helemaal vergeten...

TOON LEF EN BEKEN KLEUR Een frisse start maken? Kies voor (meer) kleur en spannende contrasten in huis. Warme, zachte of juist felle kleuren zijn helemaal van nu, maar ook een zwarte, donkerblauwe of antraciete muur is de trend in 2020. Eén donkere wand kan al een groot verschil maken, zeker in combinatie met trendy accessoires met een goud-, zilver- of bronstint. Misschien een tikkeltje gedurfd, maar het proberen meer dan waard. Toon lef, beken kleur en geniet van de nieuwe sfeer in huis!

EEN WAANZINNIGE WAND Met een wandrek tover je een kale wand in no-time om tot een sfeervol onderdeel van je woonkamer. Kies een model dat past bij jouw smaak en interieur en vul het wandrek met leuke accessoires als fotolijstjes, kandelaars, kruiken en planten. Heb je geen groene vingers? Geen probleem, onze kunstplanten blijven het hele jaar groen...

KLEINE VERANDERING, GROOT VERSCHIL Razendsnel de sfeer in huis veranderen? Ga creatief aan de slag met woonaccessoires. Met nieuwe kussens op de bank, fotolijstjes op de kast en een aantal stijlvolle vazen ademt de volledige ruimte een andere sfeer. Precies wat je nodig hebt aan het begin van het nieuwe jaar.

Op zoek naar nóg meer wooninspiratie voor 2020? Kijk eens rond op Eigenstijlwonen.nl of bezoek onze woonwinkel aan de Marconistraat in Barneveld. Wij wensen je een gelukkig en sfeervol 2020!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie