"Sfeer en een deskundig advies gebaseerd op wat de klant wil, daar begint het bij ons mee", zegt Rob Plender, adviseur slaapgedrag bij Rhetap. Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp

Nieuw in Barneveld: 400 m2 vol bedden, matrassen en accessoires

16 oktober 2019 om 19:39 Advertorial_1

BARNEVELD Na een verbouwing is woonwinkel Rhetap in Barneveld uitgebreid met een omvangrijke beddenafdeling. Op de begane grond van het pand aan de Amersfoortsestraat vindt u nu op een oppervlakte van meer dan 400 vierkante meter alles wat heeft te maken met comfortabel slapen. Naast een omvangrijke keuze aan bedden en matrassen biedt Rhetap ook tal van accessoires om de slaapkamer sfeer- en stijlvol aan te kleden.

,,Naast bedden in uiteenlopende prijsklassen, hebben we een uitgebreide collectie bedlinnen, dekbedden en -hoezen en hoofdkussens. Daarnaast zorgt de combinatie met andere elementen van onze woonwinkel voor een totaalbeeld", zegt Rob Plender die onder andere doelt op de collectie raamdecoratie.

Slapen en alles wat daar mee heeft te maken is zijn specialisme. ,,In de afgelopen tientallen jaren is er het nodige veranderd", legt hij uit, "Bestond in het verleden het beeld dat als je maar een duur bed kocht, je verzekerd was van een optimale nachtrust, tegenwoordig kijken we daar anders naar."

PERSOONLIJKE VOORKEUR Persoonlijk voorkeur staat nu voorop, vervolgt Rob. ,,Bij ons geen rij bedden waar je even op kunt liggen voordat je er een aanschaft. Sfeer, gevoel en vooral een deskundig advies gebaseerd op wat de klant wil, daar begint het bij ons mee."

,,Afgelopen weken hebben we hier diverse bezoekers gehad die verrast waren door ons aanbod en de wijze waarop we de collectie presenteren. In elke prijsklasse kunnen we een passend aanbod doen. Belangrijk daarbij is dat niet de prijs bovenaan staat, maar het slaapcomfort", benadrukt Rob.

In de paar weken dat Rob werkzaam is op de nieuwe beddenafdeling heeft hij gemerkt dat een vakkundig advies wordt gewaardeerd. "Ik zeg weleens, het eerste bed is het gezelligst, daarna kies je een bed dat het beste bij je past. Dat kan voor de een betekenen dat een boxspring een juiste keuze is, terwijl de ander liever een lattenbodem heeft. Tegenwoordig zijn combinaties mogelijk. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de hoofdkussens en de dekbedden."

Voordat Rob een passend advies kan geven, luistert hij intensief naar de wensen van de klant. Daar begint het mee, vindt hij. ,,Als het om bedden gaat, is er een overweldigend aanbod. Gaat het om comfortabel slapen dan moet je bij een speciaalzaak zijn, waar je kunt rekenen op deskundigheid", besluit hij.

advertentie
advertentie
advertentie