Afbeelding
Asklepios

Huisartsenpraktijk Asklepios gaat verbouwen

Zorg

BARNEVELD Huisartsenpraktijk Asklepios, aan de Nieuwe Markt in Barneveld, wacht de komende tijd een grootschalige interne verbouwing. Vanaf donderdag 9 juni kunnen patiënten daardoor niet meer terecht op de eerste verdieping, waar de wachtkamer zich bevindt. Tijdens de renovatie wijken de artsen en ondersteuners uit naar de tweede verdieping van het pand en naar huisartsenpraktijk De Burgt.

Dat meldt de praktijk. De verbouwing neemt ruim drie maanden in beslag; in de tweede week van september moet de vernieuwde verdieping van de praktijk weer open gaan. ,,Deze verbouwing zal van invloed zijn op de manier waarop wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren’’, meldt de praktijk. ,,Maar we zullen de beste zorg blijven leveren.’’ De meeste artsen en praktijkondersteuners verhuizen tijdelijk naar de tweede verdieping. De praktijk van dokter Runge verhuist tijdelijk naar huisartsenpraktijk De Burgt, aan de Nederwoudseweg. Op deze locatie zal tijdens de verbouwing de assistente ook haar spreekuur houden.

De vernieuwing en modernisering van de praktijk is al langer een wens van Asklepios. Al langere tijd was er in het pand door de groei van het aantal patiënten sprake van ruimtegebrek, maar sinds de start van huisartsenpraktijk Bloemendal begin dit jaar is er wat meer lucht ontstaan bij Asklepios. Drie artsen en één waarnemend arts verlieten Asklepios om gezamenlijk een nieuwe praktijk te starten, zodat er ruimte voor verdere groei is ontstaan, zowel bij praktijk Asklepios als praktijk Bloemendal.

Huisartsenpraktijk Asklepios blijft bereikbaar via het bestaande telefoonnummer 0342-411440. Patiënten die vragen hebben over de verbouwing, kunnen contact opnemen via de mail: info@hp-asklepios.nl

advertentie