Nieuw Avondrust in Voorthuizen heeft eigen tv-kanaal

19 mei, 11:28 Zorg
Foto van 't Land
Hannah Malestein wordt bij de openingshandeling geassisteerd door Peter Kuijt van de Raad van Toezicht.
Hannah Malestein wordt bij de openingshandeling geassisteerd door Peter Kuijt van de Raad van Toezicht.

VOORTHUIZEN Het Voorthuizense woonzorgcentrum Nieuw Avondrust heeft sinds woensdag de beschikking over een eigen tv-kanaal. Ena TV werd feestelijk in gebruik genomen na de openingshandeling door bewoonster Hannah Malestein, die in de gemeenschappelijke recreatieruimte een groot scherm onthulde.

Door middel van Ena TV kunnen de bewoners, in hun eigen appartement, op hun eigen televisie, rechtstreeks meekijken als er activiteiten zijn in de recreatiezaal, waar een vaste camera is geïnstalleerd.

Het gloednieuwe tv-station heeft twee kanalen. Op het eerste kanaal worden activiteiten in de recreatiezaal vertoond. Bewoners kunnen op die manier direct mee genieten van muzikale uitvoeringen, weeksluitingen en lezingen. Op het tweede kanaal zijn ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.