Afbeelding
.

Giedo uit Barneveld maakt zijn klanten gezonder zonder dieet

6 april 2023 om 14:14 Zakelijk

BARNEVELD Gezondheid is belangrijk voor Barnevelder Giedo Brink. Daarom werkt hij met zijn bedrijf Yourhealthmatters aan het gezonder maken van zijn klanten.

Als personal trainer geeft Giedo Brink onder meer crossfit training, maar sinds een aantal maanden richt hij zich steeds meer op zijn andere beroep: voedingscoach. Zijn klanten bestaan voor het merendeel uit mannen tussen de 35 en 60 jaar die te kampen hebben met overgewicht of die behoefte hebben aan een gezondere leefstijl, geeft Brink aan. ,,Die mannen help ik in acht weken tijd om vijf tot tien kilo aan gewicht te verliezen. En dat behalen ze zonder fysieke training, maar puur door het aanpassen van voedingsgewoonten.” 

Die aanpassingen verschillen per persoon, want ieder lichaam is anders en reageert anders. En het is ook afhankelijk van welk doel klanten willen bereiken. ,,Ik kijk altijd naar de persoon want er is geen one size fits all voor voedingscoaching”, zegt Brink. ,,Qua voeding en leefstijl wordt niet alles meteen omgegooid, maar bouwen we het op. Het is ook geen dieet, maar een traject om gezondheid te creëren.” 

Brink brengt structuur en helderheid in het voedingspatroon aan en creëert zo een bewustwordingsproces. ,,Met mijn adviezen leid ik klanten naar een levensstijl die ze ook na die acht weken kunnen volhouden. Het gaat dus om een duurzame verandering die wordt bereikt door simpele oplossingen. Geen moeilijke recepten, maar eenvoudige maaltijden zonder bewerkte producten.” 

STAPPENPLAN

Elke week heeft Giedo contact met zijn klanten om hun vorderingen te monitoren. Aan de hand van de gegevens die dat oplevert kan hij dan per week het stappenplan aanpassen. ,,Dat onderbouw ik ook, zodat ze weten wat het effect is. Zo doen ze daar ook zelf kennis over op die ze later van pas kan komen. In de laatste twee weken passen we alles zodanig aan dat klanten het op een voor hen persoonlijk aangepaste manier kunnen volhouden.” 

YOURHEALTHMATTERS

Veel klanten komen bij Yourhealthmatters door posts die Giedo plaatst op Linkedin. Klanten variëren van leraren tot ondernemers. ,,Wel zijn het vaak mensen met drukke werkzaamheden die altijd al wat zwaarder waren, maar merken dat er steeds weer wat bij komt. Op een gegeven moment willen ze daar dan iets aan doen. En ze kijken vaak ook met een schuin oog naar de zomer. Want met die grote buik willen ze toch liever niet het strand op.”

Geïnteresseerden kunnen Giedo Brink per app bereiken via 06-1333 6842.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie