Afbeelding
Pauw Media

Bakkerij Schreuder heeft winkels Bakkerij Schuiteman in Voorthuizen en Garderen overgenomen

Zakelijk

VOORTHUIZEN/GARDEREN Per 1 januari heeft Bakkerij Schreuder de winkels van Bakkerij Schuiteman in Garderen en Voorthuizen overgenomen. Donderdag 5 januari vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe winkels. Kor en Marjanne Schreuder zijn blij en trots met deze nieuwe stap.

Marjanne: ,,Ons werd gevraagd om beide winkels over te nemen. Dat sloot mooi aan bij onze eigen ambities om verder door te groeien. Wij zien de winkels in Garderen en Voorthuizen als een perfecte aanvulling op ons bedrijf.” En kijk nu. Dagenlang is er gewerkt om de winkels in de bekende huisstijl en look-and-feel van Schreuder aan te kleden.

BEKENDE GEZICHTEN Ondanks de stapsgewijze groei van Bakkerij Schreuder (7 vestigingen) blijft de service en persoonlijke benadering fier overeind, benadrukt Marjanne: ,,Absoluut, daar is veel aandacht voor. Alle medewerkers van Schuiteman zijn met ons meegegaan en de klanten zullen de bekende gezichten in de winkels blijven zien.”
Bakkerij Schuiteman was een begrip in de omgeving: ,,Voor ons de uitdaging om dit onder de naam Schreuder voort te zetten.” Ook goed nieuws voor alle spaarliefhebbers: ,,Het spaarsysteem van Schuiteman blijft gewoon gehandhaafd. De punten die u heeft gespaard blijven dus geldig.”

FEESTTAS Natuurlijk wil Bakkerij Schreuder de opening van de extra winkels graag met iedereen vieren: ,,Daarom hebben we een leuke feesttas samengesteld om te kunnen genieten van al onze heerlijke producten. De tas kost slechts 12,50 euro en is in al onze vestigingen verkrijgbaar. Deze actie loopt nog door tot en met zaterdag 28 januari aanstaande. Graag heten wij u van harte welkom in onze nieuwe winkels in Garderen en Voorthuizen. Maar natuurlijk ook in onze overige vestigingen.”

Meer informatie via www.bakkerijschreuder.nl

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Toekomst supermarkten Garderen tegen het licht 39 minuten geleden
Afbeelding
Burgemeester Luteijn, een bijzondere bestuurder 4 uur geleden
Afbeelding
De modernste Jumbo van de Veluwe staat in Barneveld. Winkel woensdag open na grote verbouwing 5 uur geleden
advertentie