Klarenbeek Groente en Fruit heeft het toch al rijke assortiment uitgebreid met WEYDELAND Kaas.
Klarenbeek Groente en Fruit heeft het toch al rijke assortiment uitgebreid met WEYDELAND Kaas. Pauw Media

Nu ook kaas bij Arjan Klarenbeek in Barneveld

Zakelijk

BARNEVELD Goed nieuws voor de kaasliefhebbers. Klarenbeek Groente en Fruit heeft het toch al rijke assortiment uitgebreid met WEYDELAND Kaas. Daarmee biedt het team van Arjan Klarenbeek naast groente, fruit, salades, maaltijden en noten, zuivel nu ook overheerlijke kaas. 

Arjan Klarenbeek: ,,Wij zijn blij met deze stap. De aanvulling met kaas sluit mooi aan bij het aanbod van speciaalzaken hier aan de Burg. Kuntzelaan. Zeker na het sluiten van de deuren van het kaashuis van Wim Pater VITA NOVA. Nu is het plaatje weer compleet. Voor vlees kunt u terecht bij Youri Korpadi van Gelderblom, voor het totale AGF-pakket, inclusief kaas, bij ons.” Klarenbeek laat met deze stap ook zien dat de speciaalzaak, die al bijna 20 jaar bestaat, zich voortdurend wil ontwikkelen. Het beste voor de klant.

WINKEL AANGEPAST ,,We hebben de zaak veranderd. De noten zijn intern verhuisd, de hoek met WEYDELAND Kaas is overzichtelijk ingericht.” Kaas is niet zomaar een product, daar zit een hele wereld achter, daar moet je echt wel kennis van hebben, weet Arjan: ,,Daarom heeft ons team een interne opleiding bij Treur Kaas gevolgd. Daarnaast maakt een medewerker van Wim Pater ons verder wegwijs. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.”

VELE SMAKEN Arjan Klarenbeek heeft bewust voor Treur Kaas gekozen. De Hollandse kaasspecialist is gevestigd in Woerden, het kaascentrum van Nederland. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 65 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot de specialist in het rijpen en verzorgen van Hollandse kazen. Om liefhebbers goed te voorzien biedt Klarenbeek verschillende smaken van WEYDELAND. Van Hollandse kaas boerenkaas, geitenkaas, schapenkaas, biologische kaas, buitenlandse kaas tot tapas en wijnen.

ACTIE Om iedereen kennis te laten maken met het uitgebreide assortiment WEYDELAND Kazen, is er een smaakvolle actie. Kijk hiervoor naar de advertentie elders in de krant of kijk op de Facebookpagina en Instagram . ,,Wij zijn er klaar voor, je bent van harte welkom om te proeven.”

Klarenbeek Groente en Fruit. Burg. Kuntzelaan 36 in Barneveld. T: 0342-416561.

advertentie
advertentie