Sinds kort heeft Het Fietsenhuis het assortiment uitgebreid met het Duitse merk Kalkhoff.
Sinds kort heeft Het Fietsenhuis het assortiment uitgebreid met het Duitse merk Kalkhoff. Pauw Media

Het Fietsenhuis breidt team en assortiment uit

Zakelijk

BARNEVELD Het Fietsenhuis houdt de vaart erin en blijft zich ontwikkelen. Op ruim 800 vierkante meter vind je hier alles op het gebied van fietsen, advies, onderhoud en reparatie. De vraag naar fietsplezier neemt toe, en dat merken ze bij Het Fietsenhuis.

William: ,,Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met het Duitse merk Kalkhoff. Een betrouwbare e-bike, geschikt voor jong en oud, voor werk en vrije tijd. Ook op oneffen terreinen kun je er goed mee uit de voeten. Het is een kwalitatief goede en sterke fiets, want een Kalkhoff kan een gewicht aan van tot wel 170 kg. Wij zien in het merk Kalkhoff, dat al meer dan 100 jaar bestaat, een welkome aanvulling op ons al ruime aanbod e-bikes.”
Over goede fietsen gesproken. Het Fietsenhuis heeft al geruime tijd een prima partnership met Gazelle: ,,Al jaren een betrouwbaar merk. Goede kwaliteit, innovatief, een groot assortiment. Dit blijft een echte aanrader. Onze werkplaats is overigens helemaal ingericht voor het onderhoud en reparatie van alle merken.”

TEAM William heeft nog een nieuwtje. Het team van Het Fietsenhuis is uitgebreid met Wim (56) en Melvin (31): ,,Daar zijn we blij mee, juist in een tijd waarin het heel moeilijk is om personeel te vinden. Wim vind je in de werkplaats, maar staat ook klanten te woord. Hij heeft een achtergrond in de houtwereld, maar wilde graag de switch maken naar de fietsbranche. En met succes, hij maakt zich het vak snel eigen. Melvin richt zich meer op de verkoop, maar is verder ook breed inzetbaar binnen ons team.”

BAKFIETSEN Bakfietsen zijn steeds populairder: ,,Wij verkopen bakfietsen van Bakfiets.nl en van Gazelle (Makki Load). Een van de voordelen van de bakfietsen is dat het zwaartepunt laag bij de grond ligt. Met de bakfiets kun je niet alleen meer kinderen meenemen, ook de zware boodschappentas. Kinderen kunnen veilig instappen door de stevige standaard. Bovendien bespaar je met de bakfiets veel brandstof. Misschien is de tweede auto niet meer nodig.”

Kom eens langs voor een fiets die bij jou past, we zijn je graag van dienst.

Het Fietsenhuis. Valkseweg 36, 3771 RE Barneveld. T: 0342 424 930. E: info@hetfietsenhuis.nl
I: www.hetfietsenhuis.nl

advertentie
advertentie