William van 't Hol van Het Fietsenhuis: „Deze e-bike combineert een dynamisch en hedendaags uiterlijk met innovatieve toptechnologie
William van 't Hol van Het Fietsenhuis: „Deze e-bike combineert een dynamisch en hedendaags uiterlijk met innovatieve toptechnologie". E. Keizer

Ultieme Gazelle bij Het Fietsenhuis

4 september 2019 om 10:11 Advertorial_1

BARNEVELD „Deze Gazelle Ultimate C8+ HMB is een e-bike die een dynamisch en hedendaags uiterlijk combineert met innovatieve toptechnologie", legt William van't Hol van Het Fietsenhuis aan de Valkseweg 36 in Barneveld uit als hij de fraai vormgegeven elektrische fiets laat zien.

Opmerkelijk is dat bij deze e-bike de motor en de accu nauwelijks opvallen. Volgens William niet zo vreemd, want het ontwerp van de fiets is volledig nieuw. „De ontwerpers ontwikkelden een model waarbij de motor en de lithium-ion accu in het aluminium frame zijn geïntegreerd. Ook de bekabeling is vrijwel geheel in het frame weggewerkt."

KRACHTIGE MOTOR Met de 50 Nm Bosch Active Line Plus-motor levert de Ultimate C8+ HMB indrukwekkende prestaties. Daarnaast zorgt de lithium-ion accu door de hoge capaciteit voor maximaal uithoudingsvermogen en een forse actieradius. Vóór- en achterrem zijn hydraulisch. Dat betekent, zegt William, een krachtige remwerking zonder dat de berijder veel inspanning hoeft te leveren.

„Dan zijn er de acht versnellingen, de zogeheten Shimano Nexus 8, waarmee je bij tegenwind of in heuvelachtig terrein altijd een tandje kunt bijzetten. Met het beeldscherm in het midden van het stuur kun je alle functies van de fiets in het oog houden", vervolgt William die ook wijst op de sierlijke lijnen van het stijve aluminium frame van de nieuwste e-bike van Gazelle. „Zo heb je geen last van ongewenst trillingen en de geveerde voorvork levert, samen met de 28-inch banden, extra comfort."

De Ultimate C8+ HMB is er in een low- en een highstep-uitvoering, en is leverbaar vanaf 3299 euro inclusief een 500wh accu. Afhankelijk van de gekozen framemaat - van 46 tot 65 centimeter - is er keuze uit de kleuren champion red en desert titanium grey mat. „Met deze superfiets, moet je echt een proefrit maken", raadt William aan.

Ook de klanten van Bouwman Tweewielers nodigt hij graag uit voor een bezoek van Het Fietsenhuis. „Onlangs hebben wij de fietsenzaak uit Kootwijkerbroek overgenomen, inclusief het complete assortiment en de garanties. Vanzelfsprekend staan wij garant voor dezelfde service en het deskundig advies zoals de klanten van Bouwman gewend zijn."

En wat die nieuwe Gazelle betreft: „Gewoon even langskomen en proberen. Ik weet zeker dat deze geavanceerde fiets in de smaak valt", besluit William.

www.hetfietsenhuis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie