Klaas en Rosa van Donkersgoed-van Woudenbergh in 'De Koning'.
Klaas en Rosa van Donkersgoed-van Woudenbergh in 'De Koning'. Pauw Media

Eetcafé ‘De Koning’ opent deuren in Terschuur

17 februari 2022 om 10:46 Zakelijk

TERSCHUUR Na lang wachten hebben de inwoners van Terschuur/Zwartebroek er een eetcafé bij. Vanaf maandag 21 februari is iedereen welkom voor koffie met wat lekkers, een biertje, een lekkere lunch of de ruime keuze voor een uitgebreide maaltijd. De nieuwe eigenaren, Klaas en Rosa van Donkersgoed-van Woudenbergh kijken uit naar de opening.  

Over de naam “De Koning” is goed nagedacht legt Rosa enthousiast uit: ,,Wij hebben de bewoners nauw bij het bedenken van de naam betrokken. Via een kennismakingsbrief vroegen we of zij mee wilden denken over een passende naam. Omdat ons reeds bestaande catering-gedeelte de naam ‘Buffettenkoning’ draagt, is uiteindelijk gekozen voor een makkelijke, door verschillende personen genoemde naam: “De Koning”. En dat vonden we allebei perfect.”
 Klaas en Rosa hebben duidelijk een passie voor de horeca. Naast Buffettenkoning, runnen zij ook al dertien jaar Pitstop Barneveld. Daar komt dus vanaf nu Eetcafé “De Koning” bij.

METAMORFOSE Het eetcafé van Klaas en Rosa, waar voorheen snackbar Hans z’n Grietje gehuisvest was, heeft een gigantische metamorfose ondergaan. Het is een gezellige ruimte om elkaar te ontmoeten, te eten en een drankje te nuttigen. Klaas: ,,De bar voor een biertje of ouderwets borreltje ontbreekt natuurlijk ook niet in Terschuur, waar sterk de ‘ons kent ons’ cultuur geldt.”

Rosa: ,,Afhalen behoort vanaf de opening ook tot de mogelijkheden, net zoals u bij ons prima terecht kunt voor een warm en/of koud buffet voor feesten en partijen op locatie.”

TERRAS Zodra de zon zich in het voorjaar laat zien, zal het op het terras ook heerlijk vertoeven zijn en kunnen gasten, naast een snack of broodje, smullen van een lekker softijsje.

De definitieve openingstijden worden te zijner tijd aangegeven op de website. Gezien de vele reacties die Rosa en Klaas op hun nieuwe uitdaging al kregen, wordt vooraf reserveren sterk aanbevolen. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Eetcafé “De Koning”. Hoevelakenseweg 103 in Terschuur. T: 0342-785429. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie