Charèl Jansen-Schreuder (links) en Mandy Nijhof.
Charèl Jansen-Schreuder (links) en Mandy Nijhof. Coupe Charèl

Coupe Charèl heeft nu een eigen plek in Voorthuizen

Zakelijk

VOORTHUIZEN Een kapsalon in een sfeervolle interieurzaak? Nou en of, dat kan. Sinds kort is Coupe Charèl gevestigd in een deel van Jansen Living -Gifts - Decoration aan de Hoofdstraat 163 in Voorthuizen. Daarmee is een droom voor eigenaresse Charèl Jansen-Schreuder uitgekomen. ,,Ik heb nu een vaste eigen plek en daar ben ik erg blij mee. Een mooie shop-in-shop gedachte.”

Charèl staat als kapster inmiddels elf jaar op eigen benen. Jarenlang voerde zij ambulant haar vak uit en kwam overal bij de mensen thuis. Dat leverde haar een enorme lijst aan vaste ‘adressen’ op. Haar knipwerk wordt duidelijk gewaardeerd. Toch zette het haar aan het denken.

PROFESSIONEEL ,,Op een gegeven moment kreeg ik de mogelijkheid een eigen plek te creëren in de zaak van mijn man Gert.” Zogezegd, zo gedaan. Beiden toverden de afgelopen tijd het magazijn van Jansen om tot kapsalon, en richten Coupe Charèl professioneel in. En zie daar, de kapsalon is van alle gemakken voorzien en heeft alles in huis om dames, heren en kinderen te ontvangen.

,,Het is zo gaaf, want er zijn meer voordelen. Je kunt natuurlijk rechtstreeks naar mijn kapsalon komen voor een knipbeurt, maar dit bezoek kun je ook combineren met een rondje door de woonwinkel. Of andersom, dat je even binnenloopt voor het maken van een afspraak. Het mooie is verder dat veel vaste klanten die ik ken uit de ambulante periode, graag naar de kapsalon willen komen. Dat blijkt helemaal geen punt te zijn. Dat geeft mij dus veel vertrouwen.”

MANDY Maar Charèl gaat nog een stap verder. Ze wil doorpakken en het servicelevel verhogen. Die servicegerichtheid sluit bovendien mooi aan bij Jansen Living - Gifts - Decoration. ,,Ik werk niet meer alleen. Sinds kort versterkt Mandy de salon. Zij heeft al vijf jaar werkervaring en vindt het superleuk om hier te werken. Ik zie haar daarom als mijn versterking.”

HAARVERLENGING Coupe Charèl is niet the place to be voor permanenten en watergolven, maar profileert zich juist als de knip, kleur- en krullenspecialist. Charèl: ,,Daar ligt onze kracht en focus. Daarnaast heb ik de ambitie om een andere specialiteit in huis te halen: haarverlenging. Daar zijn we ons nu verder in aan het bijscholen. Medio oktober gaan we die haarservice aanbieden.”

Coupe Charel is gevestigd aan de Hoofdstraat 163 in Voorthuizen en werkt alleen op afspraak. Plan je eigen afspraak via de speciale website.

advertentie
advertentie